ZVĚROKRUH

ZVĚROKRUH

Anotace: Není tak trochu dobrodruh, kdo uznává svůj zvěrokruh?

NAROZEN
ve znamení skopce
Ničemu se nedivím
nahý se nestydím
nikomu nezávidím
Nenávidím sobce
Spím když se mi chce

Co mám na stole
stále menší porce
dle souseda vdovce
také díky náhodě
toužím jen po vodě
z tajícího ledovce
Autor RU 82, 05.12.2012
Přečteno 425x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí