Úsvit

Úsvit

Anotace: A vločka padá, jedna za druhou.

Přichází večer,
takový jiný.
Člověk by brečel,
když přijdou viny.

A vločka padá,
jedna za druhou.
Růže uvadá,
zítra už nebudou.

Sil už moc nezbývá,
časy se mění.
Staré se ukrývá
v zapomnění.

V soumraku
tiše jen,
končí se
jeden sen.

Co včera bylo,
dnes již není.
Přichází
nové pokolení.

Co přinese?
A co změní?
To dneska ještě
nikdo neví.
Autor Trash75, 06.12.2012
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí