Šance

Šance

Anotace: V lásce, v přátelství, všude se chybuje. A každy chceme šanci když o toho druhého stále stojíme.

Jako den a noc,

rozdílní jsme.

Bez dne noc by nebyla

a bez noci den by nebyl.

 

Jako Slunce a Měsíc,

rozdílní jsme.

Bez slunce by měsíc v noci nezářil,

bez měsíce by v noci nikdo slunce nenahradil.

 

Jako Horus a Seth,

spolu bojujeme.

Bez světla není temnota,

bez temnoty není světla.

 

Mé i tvé srdce pláče,

jizvami si je ničíme.

 

Však vždy máme oba na ně lék.

Jeden druhého ze země vždy zved.

 

Prošli jsme spoli peklem.

Prošli jsme i nebem.

 

Mé chyby zraňovali tě.

ty tvé zase mne.

 

Tvá i má povaha jing a jang jsou,

přesto spolu fungujou.

 

Zmatená mysl zeď postaví,

důvěra se tím zakalí.

 

Jen najít cestu zpět,

pro společné soužití.

Vím, že nepůjde to hned,

snad se nic neztratí.

 

Nenechej mě plout samotnou,

nepřecházej na loď s jinou.

 

Vím co dělat mám.

První sebe poznám.

 

Dej mi znamení.

Dej mi šanci.

Já o tebe bojovat budu

a prohraju-li, odejdu.

 

Stále tě miluji a snad vyhraji.

 

Já poznám se.

Já vrátím se.

 

Jen když šanci mi dáš,

tak mě znovu poznáš.

 

Jedno políbení.

Jedno pohlazení.

Tohle je znamení.

 

Prosím. Tu šanci nám dej.

 

Autor Riakel Saitten, 07.12.2012
Přečteno 271x
Tipy 5
Poslední tipující: Anjesis, Bunney, polibek.smrti
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí