NEJMOHUTNĚJŠÍ ROSTLINA

NEJMOHUTNĚJŠÍ ROSTLINA

Anotace: Co vše mne napadlo ještě, když jsem se s lítostí pozoroval kácení stromů ve městě.

Z jednoho stromu kolik je dříví
až se tomu mnozí z lidí diví

Nedovedeme si představit tu „várku“
když strom ještě stojí - třeba v parku

I stromy mají svůj věk
Umírající nejspíš je skácí
pilou ozbrojení funebráci

Projev jim náš vděk
za jejich život dlouhý

Vzpomeň pod mnohými
splnění milostné touhy
s poznatky zcela novými

Nežijeme v mylné fázi
že víc se kácí než sází

Snad nemusím připomínat k tomu
Na Zemi zanikl by život bez stromů
Autor RU 82, 12.12.2012
Přečteno 603x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli, FadedLightBluePink
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně..fakt pěkně er ůčko.RM.

12.12.2012 12:10:05 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí