Klidné vánoce

Klidné vánoce

Anotace: Snad vás tohle nepoleká, ale občas vánoční stromečky hoří.

Vánoční čas to je krása,
jak zazvoní zvoneček,
malé dítě nahlas jásá,
když pak hoří stromeček.

V bytě je teď plno vody,
tatínek je hrdina,
zakopl však o dva schody,
strach má celá rodina.

Na hlavě má velkou bouli,
ta mu svátky nezkazí,
očima však divně koulí,
asi mlsal extázi.
Autor Psavec, 12.12.2012
Přečteno 431x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis, Jeněcovevzduchukrásného, Jiná
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí