Předvánoční přání

Předvánoční přání

Anotace: * * *

Chtěla bych ti poslat tichý dík,
právě teď, v čase předvánočním,
za každý obyčejný okamžik
štěstí,
co nechalo třpyt
lidským očím…

Chtěla bych ti poslat malý dar,
radost, lásku sněhovým vločkám svěřit,
ať tvoje jemná citů krajina
hýčkána
tím, co na ni
právě sněží…

Chtěla bych ti poslat přání snů,
vonící čistotou, jak zimní bílé pláně,
pár krásných vzpomínek položit na mísu
a ještě jednou
ti mlčky
poděkovat za ně…

Chumelí…
na chvilku postůj, nastav dlaně…
Autor Cecilka, 13.12.2012
Přečteno 621x
Tipy 16
Poslední tipující: Emily Říhová, Sima, pretorius, Holis, Hančí, Jiná, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, melebele, hanele m.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Koukám, že jsi stále velmi plodná :o).Těch krásných básniček, právě jako i tato vánočně zimní, která i v mrazu zahřeje.

08.02.2013 09:00:16 | Jackyl

...ta je tak krásná Cecilko...voní až sem ke mně domů...

05.01.2013 19:00:45 | Hančí

moc hezké přání .o)

13.12.2012 08:34:13 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí