Studená fronta

Studená fronta

Anotace: ...

 

 

Fronta na Hrad

to je záhad

to je divů

 

z mostu plivu

do Vltavy

všechny hlavy

co jsme měli

zhasly střely

nebo malost

 

čiňme zadost

svému zvyku

lesk a bída okamžiku!

 

to se sluší

najít duši

co nás spasí

možná, asi

asi těžko

 

brouzdám břečkou

po nábřeží

Hrad se topí

v zimním šeru

mizí stopy

namouvěru

k čemu další figurína?

 

mokrá špína

zmizí zjara

co ta jejich?

nová, stará

drzost smělých

 

zrušme krále

k čemu stále

doufat v cosi

že nám jednou vyjdou losy?

 

zima řídí celou zemi

všechna místa, zmrzlou Prahu

my vládneme iluzemi

volby šaška bez obsahu

 

 

 

 

 

Autor vkl, 13.12.2012
Přečteno 357x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Do Ga, Robin Marnolli, Joe Vai, Jan Voralberg
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lepčí už to nebude:-(

13.12.2012 21:37:25 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí