ZPĚVY VŠEDNÍCH DNŮ 1

ZPĚVY VŠEDNÍCH DNŮ 1

Anotace: Netopit a spát v teple

Verše chudých „básníků“:
ZPĚVY VŠEDNÍCH DNŮ

Když se stále tíž žije
nezmění to ani poezie

Je to boj O život závod
Nestrádat Mám návod

Vhod přijde každá rada
zvláště tím výjimečná
že zcela zdarma daná

HLAVY V TEPLE
Když uhodí silné mrazy
venku spí jen sebevrazi

Zalehám v teplé čepici
schoulený jako zajíci
Vstávám - úsměv na líci

Takže bez čepice ani ránu
Usínám hned Ne až k ránu

Budí tě nejistota nitra
nebo co bude zítra
Věř - že mnohá jitra
mohou být i chytrá
Autor RU 82, 14.12.2012
Přečteno 295x
Tipy 1
Poslední tipující: Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvůj text se mi líbí....a jsem rád, že jsi tady:-)RM.

14.12.2012 22:03:25 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí