MINIATURY 14

MINIATURY 14

Anotace: Verše říkánky z pomyslné čítanky

DĚVČE K POHLEDÁNÍ
Jsem holka snaživá
Svižná jako vítr
Na posezení vypiju
třeba vína litr

MUŽÍ NESTÁRNOU
Muž obdivující ženy
nejvíce jejich vnady
nemůže zestárnout ani
zůstává stále mladý

BONTON
Prosím - přijměte
laskavě mou omluvu
Jinak bych zaručeně
dostal přes hubu

INTUICE
Měl bys poslouchat
i svůj vnitřní hlas
ať volá cokoliv v nás

JAKO TĚHOTNÍ
Mají bříška
ale nejsou
v jiném stavu
Jen neprocvičují
břišních svalů

ESEMESKA 2
Dnes jen zdravím
nic víc už nevím
bavit se bavím

VÁHAVÉ VYZNÁNÍ
Srdce mám na dlani
Váhám s přiznáním
Byla byste vděčná
Jste už mladá paní
nebo stará slečna
Autor RU 82, 17.12.2012
Přečteno 312x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli, Joe Vai
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kěkteré se mi líbily:-)

17.12.2012 13:12:06 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí