Zimní přemítání nad odkazem pro průměrného českého člověka

Zimní přemítání nad odkazem pro průměrného českého člověka

Anotace: ...

 

 

Mám rád svůj klid

měl jsem jej rád vždy

za každého režimu

nejsem viník

možná spíš oběť

ale vlastně to nevím určitě

 

Vůči skutečným obětem

se cítím trapně

ale daří se mi to

nedat na sobě znát

vlastně už ani nepředstírám

naučil jsem se na to nemyslet

je mi tak lépe a jsem v klidu

 

Kdysi mne tyto věci zajímaly

byla to ale jen chvíle

svět se měnil a zdálo se

že narovnáme

co jsme ne vždy způsobili

ale nechali způsobit

nepochybovali jsme

že k narovnání není nikdo vhodnější

nesmělost a nerozhodnost

jsme neřešili

nesamostatnost reinkarnovala

vlivné hochy s máslem na hlavě

včetně hocha číslo 2

 

K překvapení všech

nezačala hvězdná parta narovnávat

své křivárny ani křivárny svých někdejších parťáků

číslo 1 věnovalo nejvíce energie

řádnému nazkoušení nové role

podružnosti přenechalo zkušenějším

nezkušení si užívali nezkušenost

zkušení svědomitě pracovali

a malovali tlustou čáru

 

 

 

 

Autor vkl, 18.12.2012
Přečteno 274x
Tipy 1
Poslední tipující: Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí