Koloběh života.

Koloběh života.

Anotace: Jedné lásky.

Rytířem tvého srdce býti
a sexem denně stále žíti.
Nahoru, dolů, na vlnách
koupat se v moři, nemít strach.

I neplavec se naučí
s fešnou děvou v náručí.
Peřeje sjíždět, v bouři plachtit.
Ne za penězi se jenom pachtit.

V poklidnou deltu života
klubíčko niti rozmotá
čas a v čele vrásky.
Ach, ty nekonečné lásky.

Koloběh života...
Autor Paulín, 19.12.2012
Přečteno 421x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach,ty lásky.

20.02.2024 19:41:17 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí