Černá jako vrána

Černá jako vrána

Anotace: -

Černá jako vrána,
silnější než lev.
Tak hodně bolí rána,
kterou způsobila lež.

Po celém světě známa,
ostrá jako meč.
Byla mi jednou dána,
bolest zvaná lež.

Ve hvězdách byla psána,
báseň kterou čteš.
Báseň jednoho pána,
kterou pojmenoval lež.
Autor Lucííí, 21.12.2012
Přečteno 322x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí