Manželství

Manželství

Ze začátku je to krásné
pak však láska dovyhasne
a zůstanou jen chladnosti
na pokraji čestnosti.

Vědci zkoumaj čím to je
proč vztah zmizel do háje
všechno jsou to jenom slova
a tak se stále hledaj nová.

Ženeme to v krajnosti
hádky, viny, podlosti
majetnictví, žárlivost
pošlapaná dûstojnost.

Někdo s tím dokáže žít
jiný začne ženu bít
někdo do němoty pít
v celu změní se pak byt.

Kdepak je ta svoboda
láska, štěstí, pohoda
kde jsou všechny planné sliby
úzkost duší bezpochyby.

A nakonec si člověk zvykne
utlumí se, občas pípne
jako ruská družice
jak jaderná hlavice.
Autor Ďábel sám, 22.12.2012
Přečteno 480x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, nehbet
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí