Pochopení ráje

Pochopení ráje

Jsou věci, které nezměním,
kde je světlo není stín
kde jsou růže není pach
smrt rozloží tělo v prach.

Duše stoupá do oblak
na nebesích žádný mrak
láska božské znamení
všude kolem pramení.

Hudba tiše větrem zní
symfonickou nadějí
barvy plné jemnosti
věčnost mění v království.

Tíže světa není kolem
nástáva čas smíru s Bohem
k pochopení toho všeho
není třeba hmotné tělo.
Autor Ďábel sám, 22.12.2012
Přečteno 349x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí