VÁNOČNÍ TRADICE

VÁNOČNÍ TRADICE

Anotace: Vesele i vážně

Uvidíme zakrátko
už zlaté prasátko
Tatínek se vrací domů
pod vlivem dosti rumů

Dodržoval tradice
Měly stejnou chybu
Odmítal jíst rybu
chuť měl na zajíce
....

Láska v dani
započítána není
Je tu však řešení
naše srdce na dlani

Navíc jsem s nezmohl
Moc chtěl, ale nemohl
Múza je dnes v jenom kole
nezvládá tak všechny role
Autor RU 82, 23.12.2012
Přečteno 352x
Tipy 3
Poslední tipující: Joe Vai
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherně pravidelný rým a to srdce na dlani, to je základ:))

23.12.2012 16:12:48 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí