TEN ŠTĚDRÝ DEN

TEN ŠTĚDRÝ DEN

Anotace: Plakal jsem radostí

Byl veselý a šťastný ten den
já však jsem slzel přece jen
Nedojaly mne žádné dětičky
ani náš pokrm dosti chudičký
Ale toho svátečního času
tentokráte ani z rozhlasu
neslyšel jsem „Rolničky, rolničky“!
Děkuji vám – naše milé sudičky

Jak by bylo vhod
kdyby boží hod
byl už každý den
Zatím je to jen
nesplnitelný sen
Autor RU 82, 25.12.2012
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí