U nás doma

U nás doma

Anotace: Zrovna, když jsem měla chtěla jít něco napsat, jsme se doma pohádali. Tak jsem to pak zkusila hodit na papír...

Takže co chceš vlastně říct,

že mám vypadnout a jít?
Jenže nemám kam a ty to víš,

tak co mi na to odpovíš?

 

Vím to já, ty i ten spratek,

když je doma slavíš svátek.

Kdežto moje přítomnost,

je jen nutná povinnost.

 

Neříkám to vůbec ráda,

ale je to světa vada.

Kdybych měl peněz dost,

skončila by povinnost!

 

Dávno už bych měla domek,

pokojů pár a salonek.

Věř mi, já tu nechcí býti,

a vím koho obviniti.

 

Je to jenom tvoje vina,

protože už od mimina,

mamánek měl vždycky přednost,

jo, tomu se říká věrnost.... Zamračený

 

Autor Dantea, 27.12.2012
Přečteno 396x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Toho smajlíka bych tam nedával, působí to kýčovitě..

27.12.2012 19:27:01 | Jan Voralberg

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí