Otylost

Otylost

Jsem malá postava do jazzu
břicho jak prohlubeň u dřezu
na hlavě pár zšedlých vlasů
těžce se ohýbám v pasu.

Na bocích točený salám
stehna jak rozbředlý banán
a místo svalů jen houba
říkaj mi debil a trouba.

Na co tu vlastně teď čekám
před Bohem marně tu klekám
na rukou zarostlé prsteny
tlačím se uboze u stěny.

Pomalu neprojdu dveřmi
chceš-li mi pomoct tak věř mi
možná, že naleznu klid
až budu v rakvi své hnít.
Autor Ďábel sám, 27.12.2012
Přečteno 311x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí