cesta do života

cesta do života

Anotace: Začíná útěkem

kolikrát že ještě budu muset slovům dávat jiné významy
na jaká místa nechodit
výrazy tváře předurčené
nosit ten závoj plný smíchu
a dýchat mělce
to aby tvůj prostor stále
svěží byl

na nic se neptat kývat hlavou
tak jak si žádá dobrý mrav
držení těla to co určíš
šaty co tebe těší
pro pohled abys stále mohl
nahlas snít

být sám i davem
posměšnými gesty
nabízet levné rozkoše
přísliby vyhlídek na slunce východy
sledovat odliv v saténových sítích
a tvé kapsy napůl plné
cizích slov a příběhů
náhle zejí
nekonečnou prázdnotou

poslouchám ještě poslední omluvu
tu už v rytmu mých kroků
po kamené dlažbě
a na tom útěku z tvých spárů
život zakladám

ten nový
opravdový
Autor poetka, 28.12.2012
Přečteno 336x
Tipy 6
Poslední tipující: Joe Vai, Aťan, Inna M., Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

stačí jediné slovo, a já na něj pošlu džoua aby mu dal po hubě..

30.12.2012 19:57:18 | Aťan

no - mohl bych ho vzít na plocho mečem...

30.12.2012 21:31:15 | Joe Vai

nepopral ses před dvěma lety s taxikářem? zde video: :D :D

http://zpravy.idnes.cz/video-prazsky-taxikar-napadl-ridice-mercedesu-ten-na-nej-vytahl-mec-1fn-/krimi.aspx?c=A101003_172654_krimi_jan

31.12.2012 09:15:30 | Aťan

;-)

31.12.2012 13:13:09 | poetka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí