Vánoční koleda

Vánoční koleda

Anotace: po dlouhé době nové dílo, vznik - na Vánoce

Vánoční koleda

 

Svíčky zhasínají

Sedíš v jejich poslední záři

Hlavu v dlaních

Sny umírají

A duše pláče

Jako probuzené dítě

Probuzené, z děsivého snu

Stíny mlčky rostou

Lehce se tě dotýkají

Když svíčky mlčky zmírají

Sedíš

Hlavu v dlaních

Slza kane po tváři

Sny mlčky ustupují

Do stínů

Které se tě dotýkají

Není radno věřit

Není radno doufat

Není radno vůbec nic

Dnešní noci

Stíny jsou tmavší než jindy

Hlubší

Mají sílu dotknout se tě

Začínáš to cítit

Jak zvolna se tě dotýkají

Autor Jesper, 30.12.2012
Přečteno 435x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí