Pár minut

Pár minut

Anotace: ...

 

 

Lidi jsou různé

vrtochy múz ne

buď jim dáš všechno

nebo se leknou

 

jenže je práce

nemůžeš splácet

jim všechnu lásku

podoben zmrazku

nevydáš větu

 

za jejich sletu

únavou padáš

jsi jejich stafáž

a ony velí

 

když není celý

text, potom zmatní

ti, kdo jsou zdatní

naváží příště

 

opustit hřiště

je pro mě špatné

zůstane matné

co matné bylo

pokusů kilo

a málo zdaru

a nemám páru

jak skončit slušně

 

vystoupíš z rušně

zpět není cesty

i přes protesty

co nedáš ihned

to se ti vyhne

 

zase jsem usnul

jen si teď zkus z nul

jedničky tvořit

binární zápas

z velryby karas

 

pár kapek v moři

snadno se ztratí

múzy i svatí

mají moc práce

když si dáš dvacet

pak marně voláš

zbyde ti koláž

dobré – a špatné

propříště? snad ne

 

 

 

 

 

Autor vkl, 31.12.2012
Přečteno 379x
Tipy 4
Poslední tipující: Do Ga, Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí