Jistá úprava

Jistá úprava

Anotace: Předsevzetí být humoristou se nějak pokazilo.

Předsevzetí nezabralo,
humoru prý bylo málo.
Priority budou jiné,
než se mi rok zase mine.

Nové sliby teď si dávám,
že se vyhnu všem představám.
Bude ze mne realista,
na žerty však není místa.

Básně budou vyvážené,
kam se s námi život žene.
Co se zdraží, co nás mine,
jak nás těší amnestie.

O humor se vláda stará,
s dělným lidem se nepára.
Prý si zaslouží halali,
neb na důchod dost přidali.

Díky tedy za dáreček,
oni balík, my drobeček.
Takovýmhle básním ale,
brzy já dám navždy vale.
Autor Psavec, 02.01.2013
Přečteno 394x
Tipy 4
Poslední tipující: V.N.Losinský, Jiná
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí