Ruce

Ruce

Anotace: Jen tak

Pod sluncem osvětlených dlaní
se zamýšlím
jakou pravdu by zapřely.

I kdyby paprsky v hodině ranní,
omámeny ještě slabostí i tak !
Lhát by neměly.

Špínu chci sedřít i z předchozích let,
mýdlo a kartáč,
zleva-zprava,
minulost se nehne, neobává.

I přesto ve mě hloupý klid,
že s Novým rokem moudrý lid.
Autor El, 02.01.2013
Přečteno 340x
Tipy 1
Poslední tipující: Do Ga
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí