Další rok k blahobytu

Další rok k blahobytu

Anotace: Sliby jsou chyby.

Starosti smutného průvodu,
nejlépe vlít hned do záchodu,
neslyšet slibů plácání,
radost nebude k dostání.

Kam vedou tu naši zemičku,
přeznámou nám pějí písničku,
občane slyš a poslouchej,
hlavně si ale nezoufej.

Přidali jsme trochu na dani,
ať z dluhu se národ vymaní,
možná, že trochu zapláčeš,
stejně si to však odskáčeš.

My kapsy už jsme si nacpali,
ty můžeš spát třeba v maštali,
kdo chtěl by nás snad vyhodit,
ze zlou by mohl pochodit.
Autor Psavec, 03.01.2013
Přečteno 361x
Tipy 4
Poslední tipující: V.N.Losinský, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí