Někdy...

Někdy...

Anotace: Hlavně bojovat.

Někdy Tě napadá
že svět v zapomení upadá
a ty chvíle radosti
mění se jen v strasti.

Někdy si říkáš
do polštáře naříkáš
a i když Tě někdo pohladí
za rohem tě zradí.

Někdy se do nebe díváš
v hloubi duše skrýváš
chceš zapomenout
ale ta zeď zloby nechce uhnout.

Někdy chceš umřít
už nechceš snít
ale jedno si uvědomíš
sám sebe nezlomíš.
Autor Blázen Viky, 03.01.2013
Přečteno 391x
Tipy 1
Poslední tipující: Daniela
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí