Ayahuasca

Ayahuasca

Anotace: ...Skrze rostlinu...přes těžkou SCHIZOFRENII (vedlejší účinek: Výplach mozku)...ke smyslu života a k sebepoznání...

 

Máš ji všude

v očích, nose, prstech v srdci.

V žáru mozku s ježkem v kleci

hraješ si.

 

V krku pálí

zvracíš city

tma už bude

brečí šneci,      ty

Bídáku!

 

*

*

*

Zase přišla

se zvukem ticha

větví suchou

honí bycha

 

Křivé kosti

Oční důlky s molitanem

 (s molitanem?)

 

Náhle ječí:

 

"Proč teď stojíš před Božím chrámem!?"

 

"Boha neznáš!

Že on tebe?

Hledáš ho snad?

Bydlí vedle!"

 

Scéna mizí

Náhle je vše zas tak cizí.

Stejně jako na počátku

 

VŠEHO

 

 

Autor Cizí neštěstí, 07.01.2013
Přečteno 545x
Tipy 3
Poslední tipující: maliska, Jan Voralberg
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí