Nastávající tatínek

Nastávající tatínek

Anotace: Před dávnými, dávnými lety v jednom městě.

Matka se z mé ženy stane,
nervózní jsem tatínek,
běžte domů, milý pane,
muž má slabší kořínek.

K porodu mě nepustili,
doba byla jinačí,
otce vždycky vyhodili,
ať si v krčmě skotačí.

Tohle vaše práce není,
my to zvládnem s maminou,
neuslyšíte to klení,
poznámky vás neminou.

Prý si žena v těžké chvilce,
na manžela stěžuje,
též ho má za provinilce,
celibát mu slibuje.

Potom ale děcko hýčká,
hrdá je z ni mamina,
ač ji bolí ještě pička,
jen na lásku vzpomíná.

Autor Psavec, 07.01.2013
Přečteno 454x
Tipy 5
Poslední tipující: Jiná, zamotán v nedospělosti, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to dobrý:-)

07.01.2013 22:37:27 | My2Mind

poslední sloku bych řešil jinak, ale fajn:-)

07.01.2013 22:21:37 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí