NEUKOJENÁ

NEUKOJENÁ

Anotace: Seznámení možné, ale neproveditelné.

Neukojená lehce spím
Ve snu se miluji
ani nevím s kým

Možná s tebou
jindy i s jiným
Moc se stydím

Zmizel i tvůj stín
o vztahu jen sním
Skutečně nevím
jak naložit s tím

Co mohu nemohu
mám nebo nemohu
Postávat jen na rohu
těžko se přemohu

Usínat tak ukojená
jako milovaná žena
Lásku dávat i brát
to hned by byla jiná
Nepomíhá Bůh ni stát

Mnozí by také chtěli
rádi by se milovali
Jak poznat by se měli
vtom je problém celý
Autor RU 82, 10.01.2013
Přečteno 479x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí