Nebe a peklo

Nebe a peklo

Anotace: někdy je to těžká volba

Když jsem spal někdo zaklepal,
byl to bůh a tiše se smál.
Vstávej hochu,pojď a dej se k nám,
já ti za to všechno,co chceš dám.

Vejdi,pojď klidně dál,
proč bys před branou stál.
Vejdi,pojď klidně dál,

Když jsem spal někdo zaklepal,
zírám do tmy a tam satan stál.
Vstávej hochu a přidej se k nám,
po čem toužíš to ti všechno dám.

Vejdi,pojď klidně dál,
proč bys před branou stál.
Vejdi,pojď klidně dál,

Vzbudím se a koukám,jsem tu sám,
na čele kapky potu mám.
Často mám tyhle divný sny,
v uších mi ty dva hlasy zní.

Vejdi,pojď klidně dál,
proč bys před branou stál.
Vejdi,pojď klidně dál.
Autor Fonlord, 10.01.2013
Přečteno 493x
Tipy 1
Poslední tipující: Sýkorka07
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí