Důchodce Milan

Důchodce Milan

Anotace: Snad ještě nejsme všichni na odstřel.

Ač jsem prďoch zasloužený,
stále mám rád hezké ženy.
K moři jezdím, hory zvládnu,
s vnoučaty já přímo mládnu.

Tunisko mě stále láká,
tam se v moři bezva cáká.
Jen se vrátím, Krkonoše,
houby rád sbírám do koše.

Zahrádku mám, chatu malou,
nemám čas býti ožralou.
Přesto ale sem tam sklenku,
s přáteli si dáme venku.

Také básně moc rád skládám,
nebráním se dobrým radám.
Neměř věk dle kalendáře,
když se cítíš ještě jaře.
Autor Psavec, 11.01.2013
Přečteno 503x
Tipy 4
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Jiná
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neměř věk dle kalendáře...,
to je Pravda, musím s tím již něco udělat, i s tou mojí skepsí:-(.Hezké jako vždy.

12.01.2013 13:30:52 | Jeněcovevzduchukrásného

Krásně lehký úsměv mi vykouzlila;)

11.01.2013 19:48:10 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí