ŠEPOT V KORUNÁCH STROMŮ

ŠEPOT V KORUNÁCH STROMŮ

Anotace: Soucítím s těmi, jež mnozí zatracují

Jsem bezdomovcem
i slaměným vdovcem
Takže zcela sám
kam jít nemám
Tím nemohu ani domů
Co dělat proti tomu

Přespávám v bunkru
v kulometném hnízdě
od všech lidí stranou
Co vím zcela jistě
že mne nevykradou

Dost špatně spím
v době co bdím
poslouchám šepot
v korunách stromů
to nejvíc teskním
a toužím jít domů

Básníci celého světa
ať vypoví vaše Múza
tak žít - jaká to hrůza

Kdybych byl katolík
nevadilo by to tolik
Bral bych to za očistec
pak žil bych v nebi přec
Každý ví že je to jen kec

Ale věřte mi
těžko je mi
Dál budu spát
jak na tvrdé
tak studné zemi

Nemám ani adresu
natož kytky či terasu
Když zimou se netřesu
vše přežiju také snesu
Každý má svou noblesu
Autor RU 82, 12.01.2013
Přečteno 552x
Tipy 6
Poslední tipující: Sarah, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí