A tak se loučím

A tak se loučím

Anotace: Můj pohled na život

Sbírka: Himmlhergot...život, Homo politicus

A tak se loučím se spravedlností,
zklamaná až do morku kosti.
Dívám se na nebe, v srdci zmar,
přijela k nám korupce, neblahý dar.

A tak se loučím s nadějí,
páni se mému strachu smějí.
Rtuť místo krve v mém těle,
když ti zlí nekončí v cele.

A tak se loučím s respektem,
připijme si na to drahým sektem.
Místo srdce jedovatý uran,
do sněmovny naletělo hejno vran.

A tak se loučím s demokracií,
opět vítáme aristokracii.
Dobytek z luhů a hájů běží do politiky,
naivní lůza, pán nesnese kritiky.

A tak se loučím s hrdostí,
mé nitro naplněno lhostejností.
Moč naplňuje mozek špínou,
když vidí smetánku nečinnou a línou.

A tak se loučím s pravdou,
všichni víme, kam lháři rovně jdou.
Rytíři z Blaníku zprivatizováni,
marně jsou Čechy zpátky voláni.

A tak se loučím s mou identitou,
internetem naprosto odkrytou.
Marná snaha po lepším světě,
loučím se v poslední větě.
Autor Rezka Štrochová, 12.01.2013
Přečteno 451x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí