lhaní?

lhaní?

Jednou z večera,
klekl si na kolena.
Sepl ruce modlil se,
ke komu? k Bohu přece.
A co si přál?
Aby nikdo nelhal!
Naivita nebo stupidita?
Pán Bůh k němu promluvil,
všichni lžou pravil.
Od mocnosti po chudý lid,
chce se mi z toho blít!
Přečteno 392x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí