PO ROZCHODU

PO ROZCHODU

Anotace: Samota tíží - jak na to

ROZCHOD
Na hořkost toho okamžiku
každý vzpomene si v mžiku

Znáš tu radu drahou
Poznej všechny třeba
pak vyber si tu pravou
Na žádnou není sleva
i když jezdí jen dráhou

Raději co řídí jezdí
sama vlastním autem
I když ode zdi ke zdi
s pérem za kloboukem
Autor RU 82, 14.01.2013
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí