Třeba se tam potkáme...

Třeba se tam potkáme...

Anotace: na mraku z čokolády!

Zlato… jednoho dne umřeme…

Všichni…

Tak proč se tak trápíš???

Je to smutný, ale

Možná že po nás nezbyde nic,

Vůbec nic.

 

Lžu ti, že se nebojím

Lžou tak všichni co to tvrdí?

Lžu si každý den

Mám strach

 

Třeba nás tam čeká něco lepšího

Víš, že říkám, že jsem v pekle.

Třeba se tam potkáme

Na mraku z čokolády!

Autor Striptérka, 17.01.2013
Přečteno 422x
Tipy 8
Poslední tipující: enigman, tato22, Miriska, Joe Vai, poeta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

čokoládovej mrak by se nahože neudržel...leda že by...země byla obráceně...

09.02.2013 01:43:35 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí