Smích léčí

Smích léčí

Anotace: náladovka

Sníh chladí rány
tam pod kůží
vepsaný…

Tvým otiskům
ve mně vrytých
beru nit
a začínám chtít
svý touhy skrytý
nechat jít
nechat plout…

Ze vzpomínek
snažím se
odepnout
ať můžu svět
pořádně
nadechnout…

Hvězdy se třpytí
do vlasů padají
na cestu
jasně mi svítí
a v očích pak hned
roztají
to štěstí
co každý rád
zase přišla jsem na to
jak krásné je
se smát…

Ráda pošlu ho dál
s úsměvem přece
jde všechno líp
a smutek není král
v široké řece
života
je to jen
schůdek něčí
hloubka rýh
na cestách
kde každého z nás
léčí
smích…

A já se uzdravím
poslouchám šeptání
o zítřcích
kde večer
už není bolavý
a pomalu
kyj svůj odklání
je mi fajn
celkem vzato
když vím
že některé dny

prostě stojí za to…
Autor Jiná, 18.01.2013
Přečteno 427x
Tipy 8
Poslední tipující: enigman, Petbab, Hadrák, Robin Marnolli, střelkyně1
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

párkrát mi vyléčil i zlomeninu...

19.02.2013 22:57:07 | enigman

Hmm, pěkný.

18.01.2013 21:09:42 | Hadrák

dám klik, ale trvalo mi to...styl ala kudlanka, jen obsah úplně jinde
musel jsem to číst znova a pomalu, ale pěkný, no.
RM.

18.01.2013 19:05:41 | Robin Marnolli

báječná náladovka i kousek úsměvu vykouzlila,pravda poslední dny bez slunce jsou nějaký takový mizerný:))

18.01.2013 17:03:16 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí