Probuzení

Probuzení

Anotace: Amor zklamal.

Probudila se vám z rána,
samotinká dívka Dana,
radosti má jenom málo,
o líbání se ji zdálo.

Večer s milým pod javorem,
navštíveni jsou Amorem,
nebrání se jeho šípům,
ruce hnedka míří k zipům.

Jenže tenhle rošťák malý,
není příliš vytrvalý,
bere rychle svoje šípy,
další pár teď má u lípy.

Daně tedy láska mizí,
náhle si jsou oba cizí,
jenom sen ji nyní zbývá,
vzpomínka až příliš živá.
Autor Psavec, 18.01.2013
Přečteno 355x
Tipy 4
Poslední tipující: Martinecka23, Trash75, Jiná
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí