HOLD POEZII

HOLD POEZII

Anotace: Važme si toho daru - hlavně k stáru

Za ranního kuropění
konec nočního snění
Čas vhodný na básnění
Laskavé slovo snad dění
možná i k lepšímu změní

Kolik dobra vzniká
ze slov básníka
Psát není snadné
jeho hlas slábne
V prostoru zaniká

Naše pozdravení
nic jiného není
než po lidské duši
ještě vřelou dlaní
laskavé pohlazení
Autor RU 82, 19.01.2013
Přečteno 366x
Tipy 3
Poslední tipující: Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné RU, jedna z tvých lepších:-)
zase na přečtenou.
RM.

19.01.2013 14:20:24 | Robin Marnolli

Děkuji - jsem potěšen - zdravím!

19.01.2013 15:31:12 | RU 82

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí