možnosti

možnosti

Anotace: nemožného

pod stolem tři sklenice od bláta
na krku smutná hlava pro kata
strachy pokouší se držet z příma
byť touží se napít ještě jednou

humusu života který žije
medvědí stisk ho náhle políbil
nikdy už se z tebe nenapije
chtěl tu být jen trošku dýl

Autor Marcone, 19.01.2013
Přečteno 355x
Tipy 3
Poslední tipující: Charibeja, Elyona
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí