Optimistická

Optimistická

Anotace: ...

 

 

Věř nebo nevěř
daří se, téměř…
až na ty lidi

 

až na ty vady
až na ty hady
kteří nás šidí

 

až na ty zmetky
až na výsledky
co člověk vidí

 

až na tu žumpu
až na sta lumpů
co kolem slídí

 

až na tu břečku
až na tu smečku
která to řídí

 

 

 

 

 

Autor vkl, 19.01.2013
Přečteno 482x
Tipy 5
Poslední tipující: Miriska, Joe Vai, Marcone, Inna M., LVCIVS VINICIVS TORQVATVS
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí