Stádo oveček

Stádo oveček

Anotace: Stádo roste s každou vteřinou až neuvěřitelnou rychlostí, snad proto, že nabízí odebrání volby, tak mizí břemeno, tak mizí naše "já".

Ovečka rozmilá
členem je stáda
Jej vůle skomírá,
však stádo má ráda

s každým dnem víc
O vlnu přichází,
nedělá si z toho nic,
poslouchá příkazy

Kýve hlavičkou,
bečí, jen když ostatní
Za odměnu maličkou,
příslib, že dýchat smí

S tokem času stádo roste
Každý, kdo chce, se začlení
Pravidlo pro vstup je velmi prosté
Stačí jen vzdát se myšlení
Autor Serja, 20.01.2013
Přečteno 404x
Tipy 1
Poslední tipující: Inna M.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí