Věnováno Vladimíru Vysockému

Věnováno Vladimíru Vysockému

Anotace: 1980

 

 

Vezmi si, Rusko, můj život,

jsem jenom jedním z mnoha,

ač připadám si jediný,

stále hůř hledám si důvod,

nevadí mi už ani prohrát,

stávat se částí spodiny

 

Už nebaví mě na vás řvát,

poslouchat všechny vaše ódy

a ani nemoct být sám sebou,

jenom vás tu bavit a hrát,

být plakátem na marody,

co zatím se ještě hejbou

 

Ani pití už mi nejede,

a ani mi už nepomáhá,

kolikrát jste mě prosily…,

že tělo jednou dojede,

neslibuju, nepřísahám,

pouštím si nahou do žíly

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor vkl, 20.01.2013
Přečteno 351x
Tipy 3
Poslední tipující: Do Ga, Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí