Stopy

Stopy

Anotace: Je dobré se dívat dopředu a ohlédnout se, když vybočíte z cesty.

Ve svém životě zanecháme mnoho stop,
některé jsou v blátě, sněhu a písku.

Tak se člověče trochu vzchop
a zkus zanechat stopu tím, že budeš na blízku.

Na blízku tomu, kdo tě potřebuje a má rád,
koho vezmeš za ruku a už nikdy nebude se bát.

Stopy zanecháme na cestě, v prachu a buši,
zvlášť viditelné jsou ty, co zanecháme druhému na duši.

Duše je jak veliké zrcadlo,
ráno odejdeš a večer vidíš, jak vše dopadlo.

Jak ho jednou rozbiješ už nebude jak dřív,
rozpadne se na tisíc kusů a zbude jenom hřích.

Stopy můžeš zanechat i na lidské tváři,
našlapuj zlehka a uvidíš jak úsměv z dálky září.

Proto se vyzuj z bot, které vše pošlapou a zryjí,
našlapuj tiše a bos, ať citíš vše, co jinak tě míjí...
Autor bloodsnake, 21.01.2013
Přečteno 455x
Tipy 2
Poslední tipující: Inna M.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Za dobré myšlenky dávám T.

21.01.2013 12:49:42 | Inna M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí