Amnestie

Amnestie

Anotace: Pár řádků snad stačí....

Svatý Václav, symbolem je štěstí,
Klausů Václav, přivedl národ do něštěstí.

Pustil z basy velké ryby,
prý nedopustil se žádné chyby.

Podvodníci a tuneláři už jsou venku,
měl by si každý hlídat svoji peněženku.

Kdo byl vinen, očištěn byl,
to mohl vymyslet, opravdu jen d....l.
Autor bloodsnake, 21.01.2013
Přečteno 402x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí