Výlet v životě

Výlet v životě

Anotace: Chtěla bych zde poukázat na nezadržitelnost a nelítostného života.

Sbírka: Složené z papíru

Narozením přidělena,
neodvratně udělena,
povinnost daně žít
bez volby cesty,
kterou chcem jít.

Sebrat život,
sbalit sílu,
ať v míru
vykročíme na výlet,
zjistit jak je hrozný svět.

Sraz na nádraží je v pět.
odtud pojede náš spoj,
tady započneme boj
se snahou život si udržet,
nejenom na chvíli,
spíš na pár let.

Neboj se nic vyrazíme hned,
tam kam spolu půjdeme
najdem moc zlý svět.
Bez nadsázky bal, okamžitě
musíme jednat hned a ostražitě.
Autor exKlarka, 21.01.2013
Přečteno 500x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí