NÁVŠTĚVA

NÁVŠTĚVA

Anotace: Jak už to bývá, později se stmívá, jen návštěv neubývá

„Host do domu
hůl do ruky!“
Toto byly poměry
Dnes svítí kamery

Pár obložených chlebíků
k tomu hlt vína či piva
jako projev vřelých díků
hned celá sešlost zpívá

Snad ta společnost
i z mála měla dost
Prázdné láhve
od vína i od piva
Nudou už se zívá

Snědli posledního sýra
Mají opravdu dost?
Teď se jen tupě zírá
Nevlídná skutečnost
Ještěže se už stmívá
Autor RU 82, 21.01.2013
Přečteno 446x
Tipy 1
Poslední tipující: Inna M.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí