TAM A ZPÁTKY

TAM A ZPÁTKY

Anotace: ... pro jistotu za třemi vrátky ...

3-NIC převýchova dětí
to měj vždy na paměti
čí dětí, z jakých světadílů?
Kdo špiní tuto "čistou" víru
"čistých" nadřazených ras,
já a někdo další z Vás,
zapomenout šlo by snáz,
však já bojuji nadoraz.

SRDCE SVÉHO
SLOVA UPŘÍMNÉHO

temného dne a jasných nocí
bez opory a bez pomoci
svědků přimhouřených očí
a nekrytých bankovech, jež se točí.
Kdo z Vás za mnou teď skočí?
Vždyť bojíte se přes práh vkročit.

PRO DNEŠEK STAČÍ,
MÉ DĚTI, PŘÍLIŠ DLOUZÍ SPÁČI!
Autor Inge, 21.01.2013
Přečteno 439x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí