Grafická inspirace

Grafická inspirace

Anotace: ...

Srdce půl
jako Van Goghovo ucho,
nedokončený otazník,
paragraf zákona.
Spadla opona
a problém vznik,
jsem maličký trpaslík.
Držím hůl,
když hrozí sucho,
když hrozí záplavy.
Jsem ticho,
nemyslím, mlčím v myšlení,
nedýchají mi plíce ale břicho.
Komu se nelení, tomu se zelení
a pot mi spadl z čela,
a pak mi líce zčerveněla,
hlavou i rukama jsem dřela.
To bylo dávno, kdysi, včera,
má minulost se uzavřela.
Do budoucna příliš nehledím.
Je to snad problém? Copak vím.
Řekni mi upřímně, co s tím?

Maličký kruh, součást soukolí,
slova tvá už mě nebolí.
Člověk ten snese cokoli.
Autor Inge, 21.01.2013
Přečteno 376x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí