Osudová Osudná Ostudná

Osudová Osudná Ostudná

Anotace: ... o studnách si nechám zdát, o sud vína budu hrát ...

Podle svého osudí
los zastudí
už mám dost této ostudy
a své nálepky pobudy

Ruda se rudí
zrnka prachu
já přejedla se strachu
tak kdo mě probudí?

Převezl vozataj
na druhý břeh řeky
já klela bezmocí a vzteky
no jen si se mnou dále hraj
jsem přístav pro lodě a oslí stáj
ale v mém nitru cítím ráj

Březový jsem háj
1. MÁJ
První? Třetí?
Kosmické jsem smetí.
Autor Inge, 22.01.2013
Přečteno 341x
Tipy 1
Poslední tipující: Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí