ÚNAVY

ÚNAVY

Anotace: Ale co s tím?

Myslím jako lidé někteří
co pranostice moc nevěří

Kvapně se blíží předjaří
práce se nám moc nedaří

Zima již má na kahánku
je konec zimního spánku

Asi jsme přešli hravě
hned už k jarní únavě
Autor RU 82, 24.01.2013
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí